<

На виїзді “Волинь” поступилася “Дніпру”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 28.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
20141027185616

Для «Дніпра» цей матч розпочав один з найважливіших відрізків сезону: команді Маркевича треба боротися на трьох фронтах, справи на яких ідуть з різних успіхом. В чемпіонаті все пристойно, у Лізі Європи – кепсько, а в Кубку України «Дніпро» поступився «хрестоносцям» у Луцьку 0:1.

До того ж кадровий склад дніпрян мав би бути кращим – крім травм ключових гравців (Матеус і Мандзюк) перед матчем-відповіддю Мирон Богданович не міг розраховувати на дискваліфікованих Бартуловича та Федецького. Замість останнього на фланг оборони вийшов перспективний Лучкевич, – повідомляє прес-служба ФК “Волинь”.

Віталій Кварцяний також мусив латати правий фланг оборони – у «Волині» відбував дискваліфікацію капітан Сімінін і замість нього вийшов Олег Гуменюк, а капітанську пов’язку одягнув Ерік Бікфалві. Не можуть грати наразі у «Волині» Бабатунде, Воронін і Парцванія. Вже на розминці «зламався» й Новак, який планувався у центрі захисту із Жунічем.

«Волинь» вийшла на гру максимально концентрованою, особливо на надійну гру в захисті – найпроблемнішій ланці за підсумками останнього матчу у Львові проти «Шахтаря» (2:6). Але перший тайм у цьому сенсі не зовсім вдався лучанам. Вже на 12 та 14 хвилинах Лучкевич і Гама відверто вибачили «хрестоносців». Перший не влучив у дев’ятку, пробиваючи з 8 метрів, а другий пошкодував пас на Селезньова, виходячи разом з ним на володіння Літовченка.

На 24 хвилині кіпер «Волині» показав себе з найкращого боку – в його активі сейв після удару Селезньова з 12 метрів!

В атаки «Волинь» ходила, хоч видно було, що роблять це «хрестоносці» озираючись на тили. Тому в цьому сенсі можемо пригадати тільки напівспроби підопічних Кварцяного.

Центральну ланку «Волині» у цьому матчі хтось наврочив, бо на 33 хвилині на рівному місці травмувався Віталій Приндета. Замість нього вийшов Сваток, але лучани не встигли перегрупуватися і зрозуміти що і як грати далі, як пропустили після стандарту. Канкава підправив головою подачу Ротаня з кутового й дальню стійку замкнув Чеберячко – 1:0.

Кінець тайму команди дограли жваво, хоч більше із сумбуром, ніж конструктивом. Утім, заключний небезпечний момент був за «Дніпром» – Селезньов не влучив по воротам із 11 метрів.

Другий тайм гості почали активніше, але апогеєм цього став удар …дніпрянина Коноплянки у поперечину після контратаки.

Утім, Селін мав всі шанси зрівнювати рахунок і забивати вдруге «Дніпру» (після весняного голу в матчі чемпіонату). Сандро залишили одного в штрафній, але бразилець з вигідної позиції пробив у «молоко».

У відповідь господарі забили – Стрініч прострелив і Ротань після удару низом з 12-ти метрів сколихнув сітку воріт дезорієнтованого Літовченка – 2:0.

«Волинь» не здалася і Матей втікав у дуже перспективну атаку, але перетримав м’яч… Мемешев виводив Селіна на ворота Бойка, але трохи сильно віддав пас і Сандро із незручної позиції подавав – м’яч в руках кіпера господарів.

«Дніпро» зіграло по ситуації і забило втретє: Селезньов на дальній стійці ногою замкнув ідеальний навіс від Коноплянки – 3:0. Добив «Волинь» Калініч. На 87 хвилині Мемешев випадково «підправив» розрізний пас на Ніколу й той з кута штрафного поцілив у ближній верхній кут воріт Літовченка – 4:0.

Гол престижу мусив забивати Бікфалві, але після кутового головою пробив у поперечину! Шкода… «Волинь» не змогла вкотре потрапити до чвертьфіналу національного кубку і зосередиться на чемпіонаті України…

Дніпро: Бойко — Лучкевич, Чеберячко, Дуглас, Стрініч – Ротань, Канкава – Бруно Гама (Шахов, 66), Зозуля, Коноплянка (Мігунов, 90) – Селезньов (Калініч, 78).

Волинь: Літовченко — Гуменюк (Задерецький, 84), Жуніч, Приндета (Сваток, 34), Шабанов — Бабенко, Федорчук — Кобахідзе (Мемешев, 61), Бікфалві, Матей — Селін.

Голи: Чеберячко (37), Ротань (57), Селезньов (72), Калінінч (87)

Попередження: Лучкевич, 45+2 – Жуніч, 57, Федорчук, 74




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок