<

[ОНОВЛЕНО] На вулиці у Харківській області затримали оголену жінку з пакетом, в якому була голова її доньки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:26 | 30.04.2020 / Новини / /
Перегляди
28
/ коментарі 2

Неадекватну 38-річну жінку затримали вранці 30-го квітня у Харківській області, в руках оголеної жінки був пакет і ніж.

Про це інформує поліція Харківської області.

Так, 30-го квітня близько 06:00 до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що вулицею Полтавський шлях йде оголена жінка. Виїздом на місце події поліцейські виявили громадянку у неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому знаходилась відрізана жіноча голова. 

Зазначають, що неадекватна жінка кидалася на поліцейських. У її затриманні брали участь чотири екіпажі поліції.

Будь що пояснювати та розповідати працівникам поліції жінка відмовилася. Для з’ясування обставин події її доставлено до Холодногірського відділу поліції.

30-го квітня о 8:25 зі служби «102» до Дергачівського відділу поліції надійшла інформація про звернення 40-річного мешканця села Подвірки. Він повідомив, що вранці за місцем мешкання у сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці. Чоловік мешкає у будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її донькою.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції.

Інформація про дані події зареєстровані в журналах обліку територіальних підрозділів поліції. Усі обставини встановлюються.

Згодом дядько дівчинки з-під Харкова, якій рідна мати відрізала голову, розповів про відносини в родині й про те, як жили жінка і її покійна донька, – інформує УНІАН.

На Telegram-каналі “Харків 1654” з’явився відеоролик, на якому чоловік дає свідчення поліції. За його словами, сім’я жила бідно, але жінка постійно працювала. Що стосується загиблої дитини, то дівчинка, як стверджує дядько, завжди гарно виглядала.

Особу жінки, яку затримали в Харкові з відрізаною головою неповнолітньої дочки, вже встановлена. Нею виявилася 38-річна мешканка села Подвірки Тетяна Янова.

Сусіди кажуть, що сім’я жила бідно, але дівчинка була нормальна, доглянута. У те, що сталося не можуть повірити. Як кажуть у поліції, затримана була в тверезому стані, не під наркотиками. По всій вулиці видно сліди крові.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок