<

На волинському кордоні вилучили понад 17 тисяч пляшок «Fragolino»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:13 | 5.10.2021 / Новини / , , /
Перегляди
659
/ коментарі 2

4-го жовтня працівниками Волинської митниці попереджено неправомірне звільнення від сплати митних платежів на суму понад 115 тисяч гривень.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

Агентом з митного оформлення, громадянкою України, подано митну декларацію, відповідно до якої в митному режимі “імпорт” переміщується товар “FRAGOLINO BIANCO Veroni Di Marco 0,75” в кількості 17640 пляшок.

В результаті проведення повного митного огляду транспортного засобу встановлено невідповідність наявного товару до зазначеного в товаросупровідних документах.

Відповідно інформації управління адміністрування митних платежів було встановлено, що згідно наданих відомостей ставку акцизного податку застосовано невірно.

Таким чином, громадянка України, під час митного оформлення товару, вчинила дії, спрямовані на неправомірне звільнення від сплати в повному обсязі митних платежів на суму 115,2 тисячі гривень, тобто заявила в митній декларації неправдиві відомості, необхідні для визначення коду товару.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені ст.485 Митного кодексу України і передбачають накладання штрафу в розмірі 300 відсотків суми несплачених платежів.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок