<

На Волинській митниці розповіли про переваги “прямих” зовнішньоекономічних з’язків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:20 | 21.01.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Завдяки сумлінним суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності та укладеними ними “прямими контрактами” було визнано митну вартість у 91 % оформленого товару.

Питома вага товарів, які імпортуються і оформляються на Волинській митниці ДФС із визначенням їх митної вартості за ціною укладеного договору (контракту), у 2017 році склала 82 %. Про це інформує прес-служба Волинської митниці ДФС. – пише Конкурент.

За “прямими” зовнішньоекономічними контрактами, укладеними безпосередньо із виробниками товарів, митну вартість, заявлену декларантом, було визнано митницею у 91 % оформленого товару. Це більше минулого року на 6%.

“Українські суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності поступово набувають надійних партнерів з-за кордону і можуть оцінити переваги оформлення товарів за “прямими контрактами”. Таких у 2017 році фіксувалося на 10% більше, ніж у минулому періоді. Зі свого боку, Волинська митниця ДФС ефективно співпрацює з сумлінними учасниками ЗЕД”, – коментує начальник установи Віктор Кривіцький.

Серед товарів у режимі імпорту, які були оформлені за”непрямими” зовнішньоекономічними контрактами за участю посередників, митна вартість визнана за основним методом лише у 61 % з обсягів товару.

У результаті контролю за правильністю визначення митної вартості товарів посадовими особами прийнято 151 рішення про її коригування.

Відтак додаткові донарахування митних платежів склали 242 мільйона гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця