<

На Волині з’явився блокпост з автоматниками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 13.07.2016 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Блокпости з’явилися на дорогах Рожищенського району.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив користувач Наталія.

“За маршрутом автобуса Луцьк-Турійськ, на дорозі між селами Кроватка-Доросині Рожищенського району стоїть блокпост з автоматниками. На дорозі – мішки з піском”, – йдеться у повідомленні.

Таку картину, зі слів жінки, можна було побачити сьогодні о 6.40 ранку.

ІА Волинські Новини звернулися за коментарем у прес-служби патрульної поліції Луцька та Головного управління Національної поліції Волині. “Проводяться навчання”, – прокоментували в управліннях.

“Міноборони проводить навчання. Блокпости розміщені не лише між селами Кроватка-Доросині, а й у інших населених пунктах району”, – прокоментували у прес-службі Головного управління Нацполіції Волині.

Проте, волинянам не варто хвилюватися. На цьому наголосив у коментарі виданні керівник регіонального медіа-центру Міністерства Оборони, підполковник Володимир Скоростецький.

З його слів, це добре, якщо армія відпрацьовує елементи бойової підготовки.

“Нині по всій території України проводяться практичні навчання. Освоюються нові та забуті-старі полігони. Хвилюватися потрібно було, коли армія не робила нічого”, – наголосив підполковник.

Зі слів Володимира Скоростецького, практика для бійців потрібна для того, аби кожен знав свій маневр, вмів спілкуватися з місцевими, знав, як тактовно і толерантно пояснити людям, чому і для чого вони тут. Коли армія в дії – це добре, – прокоментував військовослужбовець, аби заспокоїти волинян.

З міркувань національної безпеки видання не публікує терміни та географію проведення навчань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер