<

На Волині з’явилась можливість безплатної діагностики раку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:02 | 26.07.2016 / Новини /
Перегляди
121
/ Коментарі відсутні

На Волині з’явилась можливість безплатної діагностики раку молочної залози. З такої ініціативою виступили медичний центр «Благомед» та благодійний фонд «СТОПРАК».

На жаль, рак грудей одна з найпоширеніших хвороб серед жінок. Дуже висока смертність саме від цього захворювання. У процесі лікуванння раку важливо вчасно провести діагностику, а саме мамографію, – пише Громадське.Волинь.

Тому, благодійний фонд «СТОПРАК» за сприяння медичного центру «Благомед» допомагають волинянкам пройти безкоштовне обстеження за допомогою цифрової мамографії. Щомісяця медичний центр «Благомед» пропонує зробити безкоштовне обстеження 5 жінкам. В першу чергу така можливість буде надана жінкам із соціально незахищених груп населення.

«Це хороша ініціатива, що дозволить певній кількості жінок пройти обстеження , можливо врятувати своє життя, так як обстеження мамографії є доволі дороговартісним , не кожна жінка може собі це дозволити, не кажучи вже в рамках профілактики.», – зазначає президент благодійного фонду «СТОПРАК» Марія Адамчук.

Для безкоштовного обстеження необхідно звернутись в БФ «СТОПРАК» (380 95 890 06 32) та мати такі документи:
1. Копію паспорта громадянина України.
2. Медичне призначення лікаря з діагнозом, рекомендацією на проведення діагностики з зазначенням терміну




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок