<

На Волині змагались туристи-ветерани. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 1.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
4k

На Волині відбувся Кубок України зі спортивного туризму серед ветеранів.

Кубок проходив з 26 по 29 вересня,  -повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Організатори Кубка – Міністерств молоді та спорту України, Федерація спортивного туризму України та обласний Центр туризму, спорту та екскурсій.

Учасники змагань – спортсмени-туристи з Києва, Київської, Рівненської та Волинської областей, старші 50 років.

Програма заходу передбачала особисто-командні змагання у трьох видах – пішохідному, велосипедному та водному туризмі.

27 вересня всі глядачі та учасники туристського фестивалю, який проходив у парку культури та відпочинку мали змогу спостерігати як аксакали туризму долали пішохідну «Смугу перешкод», водну дистанції на байдарці, демонстрували вміння фігурного водіння велосипеду.

28 вересня команди долали комплексну дистанцію на території турбази «табір Сонячний», що у селі Гаразджа Луцького району.

У підсумку кубок першості здобула збірна команда ветеранів Волині у складі: Третевича Бориса(майстер спорту), Гнатюка Віталія (КМС), Гуцаленка Володимира (І розряд) – працівників обласного Центру туризму Авдєєва Анатолія, Бондарука Віктора та Гуцаленко Тетяни. Друге місце посіли туристи Київської області, а третє місце дісталось команді з Рівненщини. Переможці та призери отримали грамоти та дипломи Міністерства молоді та спорту України, обласного Центру туризму, спорту та екскурсій, кубки та пам’ятні жетони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер