<

На Волині збільшується попит на електрокари та гібриди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:46 | 29.06.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

З кожним роком на Волині стрімко збільшується кількість реєстрацій автомобілів з гібридним видом двигуна та електрокарів. За останні пів року зареєстровано 58 гібридів, та 55 електрокарів. За 2018 рік -75 гібридів і 54 електрокари.

Про це повідомляє Сервісний центр МВС у Волинській області.

Тим, хто хоче зареєструвати такий транспортний засіб, треба знати, що процедура реєстрації не відрізняється від традиційної, варіюється лише сума оплати даної послуги в залежності від категорії транспортного засобу (легкові та вантажні авто, мопеди, мототранспорт ) і країни виробництва.

Зарядити середньостатистичний електрокар на швидкій зарядці до 80-90% можна за 30 хвилин. Цього вистачає, щоб доїхати до наступного зарядного пристрою.

Щодо мережі заправок для цих «чудо – автівок», то їх кількість постійно зростає. Саме у Луцьку налічується щонайменше 11 станцій, загалом на Волині більше 25 електрозаправок




один коментар
  1. Хлопчики, не ведіться на цей новомодній тренд з непотрібними магнітними полями, а то будуть ваші жіночки змушені “кататися” з тими, хто на традиційних авто їздить.
    Просто порада, вибір за вами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця