<

На Волині затримали рецидивіста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 30.10.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
1379093192_vor-recidivist-v-krivom-roge-samostojatelno-naprosilsja-na-vosmuju-hodku

Волинські правоохоронці затримали злочинця, який пограбував жителя Нововолинська.

На слід зловмисника правоохоронці вийшли після того, як він зухвало пограбував жителя Нововолинська, – повідомляє прес-служба міліції.

Зваливши його з ніг, правопорушник наніс чоловікові кілька ударів та вирвав із рук барсетку, в якій були документи й гаманець із грошима та банківськими картками. Своїми діями спритник завдав потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму близько трьох тисяч гривень.

Молодика співробітники міліції затримали в обласному центрі, куди він виїхав, аби уникнути покарання.

У ході досудового слідства правоохоронці встановили, що, звільнившись із тюрми, спритник часу не гаяв: у знайомого поцупив гаджет і мобільнийтелефон, а в родича взяв планшет, якого «забув» повернути. Крім того, протягом п’яти місяців обвинувачений «обчистив» десять автомобілів. Проникаючи в транспортні засоби, зловмисник брав навігатори,відеореєстратори, автомагнітоли та інструменти. Поцуплене підсудний згодомпродавав або здавав у ломбард, а гроші використовував на власні потреби.

Нововолинський міський суд Волинської області, розглянувши кримінальне провадження, визнав підсудного винним у вчиненні кримінальнихправопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 (Грабіж), ч. 2 ст. 185 (Крадіжка), ч. 2 ст. 190 (Шахрайство), ст.395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України, та призначив йому п’ять роківпозбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер