<

На Волині затримали патрульних за збут наркотиків та вимагання хабарів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 19.01.2023 / Новини / , /
Перегляди
14781
/ 1 коментар

На Волині правоохоронці затримали патрульних, яких звинувачують у збуті наркотиків та вимаганні хабарів.

Про це інформує Офіс Генпрокурора.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури  поліцейським однієї із рот Управління патрульної поліції в області повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди, збуті психотропних речовин та перевищенні влади, що супроводжувалось насильством (ч. 3 ст. 368 ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст.365 КК України).

«За даними слідства, поліцейські вимагали та одержали від громадян 20 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної та адміністративної відповідальності. Вони також збули психотропи, вилучені у затриманих, іншим особам. Задокументовано також факти перевищення патрульними влади, що супроводжувались насильством», – йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу ДВБ Нацполіції України та Управління СБУ у Волинській області.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.




один коментар
  1. Молодці волинські силовики, це не то що у нас в червонограді поліцаї пресуюють підприємців а у відповідь відказ в порушенні кримінальної справи правда ті гнидники хто,перевівся,з Червоноградськоі поліції а хто звільнився вот таке в нас правосуддя на Львівщині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця