<

На Волині за шість місяців у ДТП загинули 34 людини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:24 | 3.08.2016 / Новини / /
Перегляди
97
/ Коментарі відсутні

За шість місяців 2016 року трапилася 181 ДТП. Травмувалися 189 осіб, загинули – 34.

Про це повідомляє прес-служба Служби автодоріг у Волинській області.

Аналіз аварійності свідчить про те, що водії все частіше і частіше нехтують Правилами дорожнього руху України, наражаючи себе та інших учасників руху на небезпеку. Як результат, трапляються дорожньо-транспортні пригоди, наслідки яких, на жаль, часто стають фатальними.

Підрядні організації Служби автомобільних доріг у Волинській області в умовах обмеженого фінансування роблять усе для безпечних і комфортних умов руху на дорогах загального користування. З початку року на автомобільних дорогах області ліквідували 187661 метра квадратних аварійної ямковості, відремонтували 1,3 кілометра металевого транспортного бар’єрного огородження, зрізали порослі та кущі на протяжності 295 кілометрів, нанесли 142 кілометри дорожньої горизонтальної розмітки, а також 206 метри квадратних пішохідних переходів.

На особливому контролі у Службі автодоріг перебувають місця концентрації ДТП. Цього року завдяки вжитим заходам і згідно з рекомендацією ДП «ДерждорНДІ», зняли з обліку місце концентрації дорожньо-транспортних пригод у селищі Голоби Ковельського району на автодорозі М-19 Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече.

Служба автодоріг закликає всіх учасників дорожнього руху, рухаючись автодорогою, суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та поважати інших його учасників, особливо в місцях проведення дорожніх робіт.

Нагадуємо, недотримання Правил дорожнього руху, перевищення швидкості, порушення правил обгону та виїзд на зустрічну смугу часто стають причиною виникнення дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких травмуються та гинуть люди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця