<

На Волині за 20-те вересня внаслідок ДТП травмувались 6 людей і 1 загинула

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 21.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

20-го вересня на автошляхах області внаслідок ДТП травмувалося шестеро громадян, одна одна особа загинула. За порушення правил безпеки дорожного руху співробітники поліції склали 203 адміністративних матеріалів, 10 з яких – за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння.

20-го вересня, на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» у Любомльському районі 35-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Chrysler Voyager», допустив наїзд на велосипедиста із пасажиром, – повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Внаслідок автопригоди 38-річний велосипедист загинув, 53-річна пасажирка двоколісного отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

Цього ж дня, у Горохівському районі 55-річний житель Луцького району на автомобілі «Mercedes Benz Sprinter» врізався у кінну підводу, 45-річний пасажир підводи отримав тілесні ушкодження, його також госпіталізували.

У Ковелі внаслідок зіткнення двох автівок травми отримали троє людей, а в Луцьку під колеса легковика «Skoda Roomster» потрапив 35-річний пішохід, його госпіталізували.

За усіма фактами автопригоди слідчі розпочали кримінальні провадження.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок