<

На Волині з 1 квітня видаватимуть закордонні паспорти для дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 18.03.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З 1 січня у Державній міграційній службі в області розпочали прийом документів для виготовлення закордонних паспортів для дітей.

Вони, як і нинішні проїзні документи, видаватимуться з народження і до 16 років. Дітям, які не досягли 14 річного віку, закордонний паспорт можна оформити лише за згодою обох батьків, а старшим — може бути дозвіл одного з батьків. Такий паспорт буде дійсний 4 роки, – повідомляє ВОДТРК.

Стартує видача закордонних паспортів для дітей з 1 квітня. Тоді заявки прийматимуться з народження, а не з 12 років, як зараз. У районних Центрах надання адміністративних послуг або в секторах міграційної служби виготовляють проїзні документи для дитини.

Для оформлення дитячих документів необхідно мати свідоцтво про народження дитини, дві фотографії, де зображено 80 відсотків обличчя, нотаріальну згоду від обох батьків. Проїзні документи будуть дійсні й після набрання законної сили нових закордонних паспортів для дитини.

Вартість дитячого проїзного документа становитиме з електронним носієм 348 грн. 15 копійок у нетерміновому порядку, а в терміновому 435 гривень 30 копійок. Без електронного носія, звичайний документ вартуватиме у нетерміновому порядку 291 гривня 15 копійок, в терміновому 378 гривень 30 копійок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця