<

На Волині виявили канал незаконного переміщення імпортного одягу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:23 | 5.08.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У рамках операції “Рубіж-2017” на Волині викрито канал незаконного переміщення імпортного одягу.

Співробітники податкової міліції Волині в рамках операції “Рубіж-2017” та супроводу кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.366 КК України, спільно зі слідчими прокуратури Волинської області провели ряд санкціонованих обшуків в офісних складських та виробничих приміщеннях в одного з імпортерів обласного центру Волині, що використовувалися для зберігання та виготовлення продукції відомих європейських брендів, – повідомляє управління ГУ ДФС у Волинській області.

Як з’ясували правоохоронці в ході оперативних заходів, сировина для виготовлення продукції та частина імпортного товару переміщувалися в Україну через пункти пропуску Волинської митниці ДФС з використанням традиційної схеми  подрібнення партій товару задля  мінімізації сплати митних платежів.

Разом з тим, з метою мінімізації сплати податків на внутрішньому ринку реалізація вище вказаних матеріальних цінностей проводилася через підконтрольних суб’єктів господарської діяльності, зареєстрованих як на території Волинської області, так і на території інших регіонів.

Відтак, у рамках кримінального провадження 04.08.2017 співробітники податкової міліції спільно зі слідчими прокуратури Волинської області під час обшуків виявили та вилучили печатки підприємства, комп’ютерну техніку, чорнову бухгалтерію та документи, пов’язані з можливою незаконною реалізацією імпортованих товарів, значну кількість етикеток торгівельних марок країн ЄС, якими маркувалася власна вироблена продукція, а також імпортовані товари в асортименті орієнтовною вартістю понад 7 млн. гривень.

На даний час вирішується питання накладення арешту на вилучені ТМЦ. Триває досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер