<

На Волині вилучили контрафактний алкоголь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 16.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В Любомльському та Ківерцівському районі в декількох торгових об’єктах вилучили підакцизної продукції на понад 8 тисяч гривень.

Зокрема, фіскали виявили факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, а також реалізацію горілчаної продукції та цигарок без марок акцизного податку, – інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Окрім того, в місці проведення перевірки зберігалася велика партія підакцизної продукції без марок акцизного податку. Тим часом, споживачам пропонувалася горілчана продукція за цінами нижчими від визначених, а операції з продажу товару не проводилися через касовий апарат, відповідно покупцям не видавалися розрахункові документи.

Ревізорами також було встановлено факти відсутності обліку товарів за місцем зберігання.

Як наслідок, під час перевірки вилучено з обігу 278 пачок тютюнових виробів та 146 пляшок алкогольних напоїв. Всього вилучено алкогольних напоїв та тютюнових виробів на суму 8 290 гривень.

За результатами перевірок працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області склали відповідні акти та в подальшому недобросовісних платників податків буде притягнуто до відповідальності.

Очікувана штрафна санкція за результатами перевірок більше 180 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок