<

На Волині вилучили 620 тисяч пачок контрабандних цигарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 16.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Луцький міськрайонний суд в рамках кримінального провадження за ознаками ч.1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів) своєю ухвалою прийняв рішення про накладення арешту на 620 тис. пачок тютюнових виробів та транспортний засіб, яким переміщувався сумнівний вантаж.

Про це інформують представники податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області.

Отож, вилучене в ході операцій “Акциз-2017” та “Рубіж-2017” співробітниками податкової міліції Волині майно перебуватиме під арештом.

Нагадаємо, що тиждень тому на Волині зусиллями співробітників оперативного управління та слідчого управління ФР ГУ ДФС у Волинській області спільно з оперативними підрозділами Північного регіонального управління Держприкордонслужби ліквідовано канал незаконного постачання тютюнових виробів на митну територію України.

Зокрема, правоохоронцями у митному пункті пропуску “Доманове” затримано та проведено огляд  транспортного засобу, з номерними знаками Республіки Білорусь, що в’їхав в Україну. За результатами огляду  встановлено, що цигарки не мають марок акцизного податку та містять ознаки незаконного виготовлення та підробки пакування. Як наслідок, тютюнові вироби в кількості 1240 коробів, орієнтовною вартістю більше 6 мільйонів гривень а також  транспортний засіб вилучено з незаконного обігу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа