<

На Волині викрито 29 тяжких злочинів у сфері оподаткування, -ГУ ДФС в області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:24 | 10.11.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За напрацюваннями оперативних підрозділів ГУ ДФС у Волинській області з початку року розпочато 51 кримінальне провадження. Із викритих оперативниками ДФС в області злочинів у сфері оподаткування  29 – тяжкі, – інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Про ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах йдеться у 14 випадках. А загалом за ознаками ухилення від оподаткування цього року розпочато 32 кримінальні провадження.

В ході оперативного супроводу розслідування кримінальних проваджень 9 особам оголошено підозру про вчинення злочинів.

Разом з тим, до суду направлено 11 кримінальних проваджень, з яких 4 – з клопотанням про звільнення від відповідальності в зв’язку з відшкодуванням завданих державі збитків, а 7 – з обвинувальним актом.

Завдяки вжитим оперативниками ГУ ДФС Волині заходам до держбюджету стягнуто майже 9,4 мільйона гривень. Зокрема, у кримінальних провадженнях, спрямованих  до суду,  стягнуто 4,5 мільйона гривень і майже 4 мільйони гривень – в результаті досягнення податкового компромісу.

Окрім того, за рішенням суду в дохід держави конфісковано товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 5,3 мільйона гривень та арештовано майно вартістю  4,5 мільйона гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок