<

На Волині викрили підпільний конвертаційний центр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 26.12.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прокуратурою Волинської області спільно з працівниками оперативного управління ГУ ДФС в області викрито організовану злочинну групу, яка впродовж тривалого часу займалася реєстрацією на підставних осіб фіктивних вигодоформуючих та транзитних підприємств.

Злочинці забезпечували незаконне формування податкового кредиту з ПДВ для підприємств реального сектору економіки, а також надавали послуги із незаконного переведення (конвертування) багатомільйонних сум безготівкових коштів у готівку задля її подальшої легалізації та привласнення, – інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Наразі прокурори спільно з працівниками податкової міліції проводять 36 обшуків на території Миколаївської, Хмельницької та Херсонської областей в офісних приміщеннях, а також оселях і транспортних засобах осіб, причетних до цієї незаконною діяльності – організатора, виконавців, кур’єрів та працівників банківських установ.

У ході обшуків виявлено понад 70 печаток фіктивних підприємств, комп’ютерну техніку, чорнову бухгалтерію, 51 мобільний телефон, значну кількість банківських карток та інші речі й документи, які свідчать про незаконну діяльність із конвертації готівки.

На 132 рахунки фіктивних підприємств вже накладено арешти. Проводяться допити осіб, причетних до діяльності конвертаційного центру.

Триває досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок