<

На Волині викрили масштабну схему з ввезення в Україну євроблях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:55 | 12.06.2021 / Новини / , , /
Перегляди
1549
/ коментарів 12

Повідомили про підозру начальнику одного з підрозділів Луцького прикордонного загону, який брав хабарі з громадян України та іноземців за ввезення автомобілів на іноземній реєстрації.

Встановили, що прикордонник розробив схему отримання хабарів за допомогу з митним оформленням автомобілів у режимі тимчасового ввезення без відповідних підстав та документів. За кожне «оформлене» авто він брав 600 доларів США, – йдеться на сайті Державного бюро розслідувань.

Слідчі ДБР задокументували численні факти отримання прикордонником неправомірної вигоди.

Начальнику підрозділу повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі (ч. 3 ст. 368 КК України).

У разі доведення вини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Наразі перевіряють інформація щодо причетності до схеми інших посадовців.

Процесуальне керівництво досудовим розслідування у кримінальному провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід – СБУ.




коментарів: 12
  1. От прижали ще одного виродка, який на таможні крутив цілу схему. Його поплічники акуратненько відходять в сторонку, а ДБР разом з СБУ роздєлують чергового “барана”. А далі –нового козльоночка візьмуть, а побратимське “стадо”, яке теж задіяне в цій схемі відійде в сторонку. Ну то таке…
    А от шановні українці-патріоти, ау!!! де ви??? Чого мовчите? Допоможіть СБУ, розкажіть в соціяльних сєтях, як ви давали взятки на таможні, кому,скільки,щоб прогнати автомобілі через кордон. Чого притихли? Що патріотизм закінчився?? Буквально ще вчора роздирали пащерки, яке УЄФА з москалями продажне, як нас патріотів щемлять -не дають малювати”Слава Україні”. Допоможіть правохоронцям вичистити нашу країну від взяток, корупційних схем. Ви ж даєте бабло тому чи іншому чиновнику, на таможні ви осипаєте грошима цю наволоч. А тепер притихли? Отож ,шановні горлодери, напишіть “Путін-…уйло” в себе на трусах та сховайтесь під унітазом разом зі своїм “галімим патріотизмом”

    • Це все понятно, але що дасть твоїх ‘многа букаff’ саме на цьому форумі з шестистами переглядів?

      • Хабарі всі дають і по цей час що в школах ,що садочках , лікарнях, і т.д
        Тільки як горлопанити і татух набити з гербами , то весь патріотизм і закінчується

  2. Отже виходить – якщо хтось патріот, то він вже комусь щось винен, а якщо не патріот, то йому винні. Патріоти повинні боротись з корупцією, а не патріоти значить не повинні, а лише тільки вказувати що хто має робити. Класно ти придумав потапе. Одне запитання до тебе, якщо ти не патріот то хто ти, і чого тут розкомандувався?

  3. Правильно кажеш, Олег, я себе не рахую патріотом, бо так само даю хабара як і всі. Навіть вишиванки не маю, бо рахую,що її треба заслужити кров`ю і потом. Просто терпіти не можу таких самих як я обивателів, які рвуть в себе грудях… і кричать які вони і як вони на диванах за ту Неньку готові голову положити.

  4. В тому то і біда нашої держави, що велика частина громадян України ненавидять її, не раді її успіхам і відверто злорадствують її невдачам.
    Щоб бути патріотом України не обов’язково воювати, достатньо кожному просто любити і поважати свою землю, народ, місто, родину. зі всіма їх достоїнствами і недоліками приблизно як свою рідну дитину.
    Вишиванка, це не орден героя України, кров’ю і потом її заслуговувати не потрібно, це лише один із символів України.
    За моїми спостереженнями рівень життя в країнах прямо пропорційний рівню патріотизму його громадян, тому ми не будемо жити добре, поки не перестанемо ненавидіти свій народ, а отже самі себе, бо ми є частинками цього народу.

  5. Так ото ж Олег, вірно ти кажеш: треба любити і поважати весь свій народ, навіть коли частина цього народу по іншому дивиться на такі речі : як оцінити майдан і що там насправді було, на протистояння на Донбасі, до якого приходу чи церкви ходити молитись, яких співаків слухати, якою мовою говорити, як оцінювати бандерівців, мельниківців, яку оцінку дати маршу в честь дивізії ” СС Галичина”, які військові звання були в Романа Шухевича і кому він служив та багато іншого.
    Відповів твоїми ж словами. Поважаймо один одного.

    • І ще, історію треба вивчати не російську або радянську версію, а інші версії, бо в російській перекручене все в корінь.

  6. Поляки напевно теж начитались радянської історії, якщо так ненавидять бандерівців. Та й про Волинську різню вони собі самі нафантазували.
    А з новою українською версією історії наші “патріоти” скоро дійдуть до того , що в 1945 році Берлін брали 1-а і 2-а Бандерівські дивізії.
    А якщо серйозно, то що яка б не була брехня патріотичною, вона всерівно буде брехня і рано чи пізно згине. Остається завжди правда.
    Читай і вивчай Святе Писання.
    В мене все. Крапка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер