<

На Волині все частіше незаконно перетинають державний кордон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:22 | 1.04.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Головного прикордонника введуть до складу ради оборони області. Таку пропозицію висловив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час робочої зустрічі з командиром Луцького прикордонного загону Олександром Мейко.

Так Володимир Петрович та Олександр Васильович зачепили кілька актуальних питань. Командир Луцького прикордонного загону поінформував голову облдержадміністрації, що останнім часом збільшилася кількість порушень, пов’язаних із перетином державного кордону на території Любомльського р-ну, зокрема звернувся з проханням сприяти в організації робіт, пов’язаних із інженерними заходами, котрі покликані змінити ситуацію. А позаяк питання – важливе й стосується безпеки державних рубежів, його детально розглянуть на черговому засіданні ради оборони. Щоби в подальшому співпраця виконавчої влади та прикордонників була конструктивною, Володимир Гунчик запропонував увести до складу ради командира загону, – інформує прес-служба Волинської ОДА.

Окрім того, Олександр Мейко прохав надати матеріальну допомогу для реалізації заходів з облаштування прикордонних територій, які прилягають до державного кордону. У відповідь Володимир Гунчик запевнив: волинські прикордонники можуть розраховувати на підтримку влади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа