<

На Волині військова прокуратура затримала групу корупціонерів за хабарництво у розмірі понад 100 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 18.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

14 вересня 2016 року слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки Національної поліції України у Волинській області задокументовано факти систематичного (понад 40 епізодів) вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником територіального сервісного центру МВС України у Волинській області.

Грошові кошти на загальну суму понад 100 тис грн, отримані за попередньою змовою у групі з двома підлеглими працівниками, призначалися за прискорення у видачі громадянам документів державної реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі та обміну водійських посвідчень, – повідомляє Народна Рада.

Грошові кошти виявлено та вилучено під час огляду місця події.

На даний час проводяться обшуки в службових кабінетах та за місцем проживання фігурантів справи, в ході яких вилучено десятки копій документів з прикріпленими до них грошовими коштами.

Крім того, в службовому кабінеті начальника виявлено понад 3 тис дол США та 20 тис грн, а за місцем його проживання – понад 3 тис дол США та ювелірні цінності – золоті злитки. У ході обшуку службового кабінету одного з підлеглих-зловмисників – понад 14 тис грн.

55113

За результатами їх проведення буде вирішуватись питання про повідомлення посадовцям про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаних посад.

b55111
55112




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок