<

На Волині в режимі онлайн можна отримати інформацію про стан справ на митниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:52 | 25.01.2017 / Новини /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

На Волині в режимі онлайн можна отримати інформацію про стан справ в митних пунктах пропуску.

До послуг подорожуючих та суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, які планують проходити митні процедури в зоні діяльності Волинської митниці ДФС є 2 інтерактивні карти, – інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Оскільки впродовж останніх місяців в пунктах перетину державного кордону України у Волинській області з різних причин накопичуватися черги з автомобілів, які виїжджають за межі держави, що створювало дискомфорт для громадян та державних служб, що працюють на кордоні, то Волинська митниця ДФС запропонувала ефективний механізм інформування.

Зокрема, керівник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький, виступив з ініціативою щодо запровадження сучасних інтерактивних інструментів, які покращать інформування громадян щодо кількості авто на кордоні та взаємодію з митними службами. Цю ініціативу підтримав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Як результат, віднедавна на офіційному сайті Волинської ОДА розміщено інтерактивну карту з інформацією щодо накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску Волинської області та інтерактивну карту функціонування підрозділів митного оформлення у Волинський області.

Перша карта дозволяє побачити об’єктивну картину на пунктах пропуску в режимі реального часу, зокрема скільки транспортних засобів перебуває в черзі і чи існує така черга взагалі. Друга карта передбачає можливість ознайомлення з інформацією про митне оформлення на митних постах Волинської митниці ДФС.

На Волині створили карти, які інформують про черги на митниці

На Волині створили карти, які інформують про черги на митниці




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок