<

На Волині в поле вивезли 15 КамАЗів гнилих туш тварин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:25 | 7.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині мешканці перекрили дорогу Київ – Ковель – Ягодин, так звану варшавську трасу, через гнилі туші тварин, які вночі з’явилися на їхніх угіддях.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч на 5 травня у Ковельському районі між селами Озерне та Заячівка, передає ТСН.

“Вночі потайки на людські паї вивезли 15 КамАЗів трупів тварин”, – говорять місцеві жителі.

За даними голови Поворської сільради Сергія Семенюка, гнилі відходи сюди вивезли робочі сумнозвісного Ковельського ветсанзаводу.

“Це відходи з Ковельського ветсанзаводу, який просто забитий тими відходами. Міська влада не знає, куди їх подіти. Жодна громада не хоче їх приймати. Тому вони вночі – десь із 2-х до 6-ти годин вивезли близько 15 машин тих відходів на людські паї біля села Заячівка. І там такі запахи йдуть “приємні”, – розповів Семенюк.

Жителі навколишніх сіл відреагували на ситуацію із гнилими відходами, заблокувавши дорогу. Вони не пропускають нікого, тому зараз утворилася величезна пробка.

Незважаючи на те, що на місці присутні представники влади району й області, вивезення відходів досі не організоване.

“Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та його заступник Сергій Кошарук творять повний “безпредєл” в області!

Замість того аби переконати органи центральної влади знайти можливість вивести всі тваринні рештки з території Ковельської філії “Укрветсанзавод” на інші подібні підприємства або як мінімум віднайти облаштоване та придатне для такої сировини місце для подальшої переробки або ж спалення, ці чиновники віддали розпорядження вивозити тваринні рештки по всій області і скидати під людськими городами та помешканнями!

Декілька днів тому це зробили у Турійському районі і ось сьогодні вночі поблизу села Заячівка Ковельського району. Груди тваринних решток скидаються прото серед лісопосадки, а температура повітря у травні самі знаєте яка.

Жителі даного села перекрили міжнародну трасу Київ-Варшава і вимагають вивезти тваринні рештки з їхньої території та покарати відповідальних за таке безчинство.

Мудаки при владі не знайшли нічого іншого як гадити своїм же співгромадянам, замість того аби шукати адекватні виходи з ситуації!

Переконаний, що людей доведуть “до ручки” і ті вже не будуть перекривати дороги, а візьмуть за шию даних держиморд!

p.s. На жаль екологічне лихо яке склалося на Волині до одного місця керівникам держави. НІХТО з високопосадовців не підняв своєї сраки для того аби на власні очі побачити, що коїться і запропонувати вихід з ситуації.

Переконаний, що керівництво Держпродспоживслужби повинно бути звільнено, а Міністр АПК Кутовий як мінімум отримати догану…

Про керівників області я взагалі мовчу, в їхньому виконанні це просто якась диверсійна робота проти волинян!”, – коментує ситуацію волинський нардеп Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер