<

На Волині судитимуть одеситів, які продавали жінок до турецьких борделів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 29.08.2017 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинська прокуратура скерувала до суду матеріали справи стосовно двох одеситів, які продавали волинянок до турецьких борделів.

Про це IA ZIK повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення двома уродженцями села Черняхівське Одеської області вербування та переміщення з метою сексуальної експлуатації до Туреччини чотирьох волинянок.

Зареєструвавши в соціальній мережі «В Контакте» акаунт та в подальшому створивши групу «Секс в Луцьку», 31-річний та 30-річний спільники розмістили в ній оголошення про роботу для дівчат привабливої зовнішності із заробітною платнею 200-500 доларів на місяць та гарними умовами праці.

Із травня по липень 2017 року зловмисники обманом завербували та, використавши уразливий стан і матеріальну залежність, перемістили у Туреччину задля сексуальної експлуатації двох 30-річних волинянок.

Ще двох жінок – 20-річну та 25-річну – один зі спільників намагався вивезти за кордон 5 липня 2017 року, проте був викритий та затриманий правоохоронцями у міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Іншого зловмисника затримали в Одесі 19 липня 2017 року.

Обох чоловіків, які нині перебувають під вартою, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 149 КК України. Невдовзі вони постануть перед судом.

Зауважимо, що за такий злочин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер