<

На Волині шахраї лишають волинян без заощаджень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 12.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Лише за один ранок семеро волинян повідомили до поліції про шахрайські дії з банківськими картками, внаслідок яких вони позбулися своїх коштів.

Про це стало відомо під час брифінгу першого заступника прокурора Волинської області Віктора Швидкого 11 травня, – пише ІА Волинські новини.

З його слів, згідно з оперативною інформацією, лише за ранок цього дня у сімох волинян з банківських карток зникли гроші через шахрайські дії.

«Схема проста: невідомі телефонують людям, представляються працівниками банківської установи і повідомляють, що їх картка заблокована. Щоб розблокувати вони просять повідомити ПІН-код і персональні дані. Коли вже ці люди приходять в банк, то на їх рахунках грошей уже немає», – розповідає він.

Також, каже Віктор Швидкий, від дій шахраїв часто страждають люди поважного віку. Мовляв, дзвонять до стареньких, представляються працівниками пенсійного фонду, цікавляться, чи є «старі гроші» і пропонують обміняти. Так шахраї видурили у одного пенсіонера тисячу доларів. Не погребували зловмисники і грошима, відкладеними «на смерть».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер