<

На Волині розшукують винуватців потрійної аварії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 29.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Дорожньо-транспортна пригода сталася 29-го липня, близько 3 години ночі у селі Трилісці Рожищенського району.

Автомобіль BMW з польською реєстрацією, в якому знаходилася група молодиків, мчав на шаленій швидкості (180-200 км/год), і вискочив на зустрічну смугу, де їхала фура, – повідомляють Волинські новини.

Аби уникнути лобового зіткнення, водій фури змушений був звернути в кювет. Натомість водій BMW вирішив перелаштуватися назад у свою смугу, але, оскільки швидкість була дуже велика, допустив зіткнення з автомобілем, що рухавася попереду, бусом синього кольору – вдарив його ззаду в бампер.

Молодики втекли з місця пригоди, залишивши автомобіль.

Постраждалих немає, однак автомобілі пошкоджені, а водій фури зазнав значних матеріальних збитків.

Всіх небайдужих волинян просять допомогти встановити особи молодиків, які знаходилися в BMW.




коментарів: 4
  1. Яке має значення яка реєстрація автомобіля??? Адже ці молодики ганяють на такій швидкості,- спричиняють аварії,мабуть тому що їх так навчають їздити та видають права?

    • Велике: ат’втомобіль на іноземній реєстрації практично неможливо відслідковувати (особливо коли на ньому в”їхав якийсь білорус чи поляк), тому водії на таких авто почувають себе невловимими і чудять

  2. Степан патріот, мізки вмикніть,можливо тому, що більша половина людей с полькою реєстрацію автомобіля не вміють керувати автомобілем,ще + якась малолітня сопля купить авто по дешевій ціні і гасає. Людей на польських номерах оминати треба 10 дорогою, але знаю і таких крутих шоферів,які ще можуть повчити кожного правилам, да такі є но їх одиниці.

  3. Я згідний з Степанов патріотом яка різниця яка реєстрація автомобіля якщо немає мізгів у водія реєстрація авто немає значення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок