<

Лікувався і втік з-під варти: на Волині розшукують підозрюваного в крадіжках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 22.07.2019 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Луцькі поліцейські розшукують чоловіка, який після крадіжки перебував на лікуванні у Волинській обласній клінічній лікарні, звідки 22 липня втік з-під варти.

Поліцейські встановлюють місцезнаходження Віталія Хоропова, 26 серпня 1988 року народження, без постійного місця проживання, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Прикмети чоловіка: зріст 170 см, руде волосся, руда борода. Був одягнений у сірі джинсові шорти, темні кросівки, світла футболка, синя спортивна кофта.

Громадянина було  затриманого за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло або інше приміщення) Кримінального кодексу України. Правопорушник перебував на лікуванні у Волинській обласній клінічній лікарні та сьогодні вранці втік з-під варти.

Поліція ввела в дію оперативний план Сирена. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження правопорушника. 

Поліція звертається до громадян з проханням, якщо вам відома будь-яка інформація про місцеперебування вказаної особи, невідкладно повідомити правоохоронців за номером телефону 102.  Конфіденційність гарантуємо. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер