<

На Волині розпочався перший етап добору на посаду слідчих та дільничних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:07 | 8.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Розпочався перший етап добору на посаду слідчих та дільничних в області. Відповідно до списків претендентів, які оприлюднили на сайті управління поліції області, на посаду слідчого претендує понад 150 людей, а на дільничних – більш як 230.

Етап складається з двох комп’ютерних тестів: тест загальних навичок та тест на знання законодавства. Тест загальних навичок скерований на оцінку у кандидатів рівня логічних, вербальних та аналітичних здібностей. Кожний із тестів містить по 60 запитань та триває по 60 хвилин. До наступних етапів конкурсу допускають кандидатів, які отримали 25 та більше балів за кожний із тестів. Відтак перевірятимуть фізичну підготовку та психологічну стійкість, – повідомляє ІА Волинські новини.

Раніше на сайті відомства повідомляли, що вакансії є у Володимирі-Волинському, Горохові, Іваничах, Камені-Каширському, Ковелі, Ківерцях, Локачах, Луцьку, Любешові, Маневичах, Нововолинську, Ратному, Рожищах, Старій Вижівці та Шацьку.

Загалом на початок збору анкет було 44 посадидільничного офіцера і 16 – слідчих. Дільничним обіцяли зарплату від 6 тисяч гривень, а слідчим – 10 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця