<

На Волині розгорнули чотири пункти обігріву людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:54 | 5.12.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Зважаючи на погіршення погодних умов, на території Волині розгорнули чотири пункти обігріву для людей та визначили 33 місця відстою автомобільного транспорту.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, – повідомляє “Волинська правда”.

За словами начальника управління ДСНС у Волинській області Володимира Грушовінчука, надзвичайники здійснюють щоденний моніторинг погодних умов та слідкують за інформацією Укргідрометцентру.

Враховуючи погіршення погоди та значне похолодання, надзвичайники розгорнули стаціонарні пункти обігріву для волинян та 4 мобільні пункти, а також визначили 33 місця відстою автомобільного транспорту. Інформацію про розміщення пунктів, каже Грушовінчук, можна знайти на інтерактивній мапі в Інтернеті.

Окрім того, Володимир Грушовінчук зазначив, що для ліквідації заметів у листопаді було здійснено 70 виїздів представників ДСНС. З метою запобігання надзвичайних ситуацій, Грушовінчук запропонував проводити роз`яснювальну роботу серед населення, поліції, пожежників щодо підтримання пожежної безпеки у зимовий період.

У випадку погіршення обстановки на дорогах, Грушовінчук наголосив на важливості забезпечення обмеження руху автомобілів та передбаченні місць відстою техніки. Головний надзвичайник області також додав, що у разі необхідності буде організовано залучення техніки установ та організацій не залежно від їх форм власності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер