<

На Волині різко зріс показник захворювання на кір

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 7.05.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині спостерігається тенденція до зростання захворювання населення на кір. Про це під час оперативної наради голови Волинської ОДА повідомила виконувач обов’язків директора ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталія Янко.

За словами Наталії Янко, в області напружена епідситуація кору також є тенденція до росту відсотку захворювання кишковими інфекціями, – пише Волинська правда.

«З початку 2018 року на інфекційні захворювання захворіли 56 тисяч волинян», – сказала Наталія Янко. Вона зазначила, що в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року, у 2018, захворюваність на кір зросла в 10 разів.

Найбільша кількість спалахів кору зафіксували на території міста Ковеля та Турійського району – по 6 випадків. «Серед інфокаваних кором – 3 патрульних і навіть породілля з дитиною», – зазначила виконувач обов’язків директора ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Також Наталія Янко наголосила на необхідності вакцинування населення і запевнила, що всі необхідні препарати у волинських медиків є.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер