<

На Волині призначили нового «відповідального за коронавірус» замість Щербак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 13.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко після звільнення своєї заступниці Тетяни Щербак призначив нового керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної з поширенням на території області коронавірусу.

Відповідне розпорядження голова ОДА підписав, 13 липня, – повідомляє Волиньпост.

Відповідно до цього документу, новим «відповідальним за коронавірус» Погуляйко призначив свого заступника Олександра Троханенка.

Нагадаємо, заступниця голови ОДА Тетяна Щербак та радник очільника області Еміль Мікаїлов звільнилися 10-го липня. Офіційна версія – звільнення за власним бажанням.

Раніше Тетяна Щербак була керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної з поширенням на території області коронавірусу. Під час пандемії коронавірусу вона стала одним з найпублічніших представників ОДА, рупором обласної влади щодо заходів, яких вживали в області, статистики захворюваності тощо, оскільки була спікером періодичних брифінгів на цю тему.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок