<

На Волині привітали “найповажнішу частину суспільства”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 26.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
2_copy_copy

На Волині провели урочисті збори з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

24 вересня  2014 року  громадська організація «УТОС» провела урочисті збори  з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, який відзначається 1 жовтня у всьому світі, – повідомляє прес-служба Нововолинської міської ради.

У заході взяли участь заступник міського голови Андрій  Сторонський  і представники управління праці та соціального захисту населення – начальник відділу інвалідів, ветеранів війни та праці  Ірина Супрун та головний спеціаліст відділу субсидій  Валентина Луцюк.

Напередодні  Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана заступник міського голови наголосив, що цей день – це можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства та побажав всім ветеранам міцного здоров’я, довголіття, миру й злагоди.

Спеціалісти управління праці та соціального захисту населення провели консультаційно-роз’яснювальну роботу стосовно соціальних норм житла та соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами для надання пільг і субсидій, розповіли про зміни до порядку надання житлових субсидій, визначення розміру обов’язкової частки плати за житлово-комунальні послуги, тверде паливо,скраплений газ. Дані зміни затверджені Постановою КМУ від 6 серпня 2014 року № 409 та набирають чинності з 1 жовтня 2014 року.

Надані  роз’яснення про  зміни до «Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення переліку таких засобів» відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 серпня 2014 року № 374 .




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа