<

На Волині проводитимуть ямковий ремонт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 6.02.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Унаслідок коливання температури повітря та перезволоження на автодорогах Волині, почала виникати ямковість, що створює загрозу безпеці дорожнього руху. 5 лютого на автодорогах державного значення Волині роботи з ліквідації аварійної ямковості та відведення талих поверхневих вод з проїзної частини виконували 12 ремонтних бригад.

У зв’язку з цим та на виконання окремого доручення Голови Укравтодору Славоміра Новака, 5 лютого 2019 року, в Службі автомобільних доріг у Волинській області проведено виробничу нараду з відповідальними працівниками служби та представниками підрядних підприємств ДП “Волинський облавтодор” і ПрАТ “Ковельське шляхово-будівельне управління № 63”, які відповідно до діючих договорів здійснюють експлуатаційне утримання автошляхів державного значення, – повідомляють у службі автомобільних доріг Волинської області.

Під час наради обговорено готовність підрядних підприємств до виконання аварійних робіт з ліквідації ямковості, їх забезпеченість матеріально-технічними та людськими ресурсами для проведення цих робіт.

Відповідно до вимог окремого доручення Голови Укравтодору відповідальних працівників служби та підрядників зобов’язано провести обстеження автодоріг, насамперед міжнародних і національних, визначити обсяги наявних пошкоджень та руйнувань на них і надати календарні графіки ліквідації аварійної ямковості.

Керівників ДП “Волинський облавтодор” та ПрАТ “Ковельське шляхово-будівельне управління № 63” зобов’язано мобілізувати всі сили та засоби і, за сприятливих погодних умов, забезпечити щоденну ритмічну роботу ремонтних бригад протягом світлої пори доби, а також щоденно інформувати Службу автомобільних доріг у Волинській області про проведену роботу з ліквідації аварійної ямковості.

За інформацією в.о. директора ДП “Волинський облавтодор” Юрія Каленюка 5 лютого на автодорогах державного значення Волині роботи з ліквідації аварійної ямковості та відведення талих поверхневих вод з проїзної частини виконують 12 ремонтних бригад філій цього підприємства.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер