<

На Волині провели навчання з резервістами, долучалися й чоловіки з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 26.02.2021 / Новини / , /
Перегляди
12
/ коментарі 2

25-го лютого, згідно з планом підготовки на 2021 рік, в бригаді територіальної оборони Волинської області було проведено «Єдиний стрілецький день» з резервістами підрозділів територіальної оборони.

Практичні заняття з вогневої, тактико-спеціальної та військово-медичної підготовки проходили на одному з військових полігонів Збройних Сил України, – повідомляє пресслужба Волинського обласного ТЦК та СП.

На навчаннях резервісти, які призначені до складу управління окремої бригади та батальйонів територіальної оборони Волинської області, відпрацьовували вправи проведення практичних стрільб з пістолета ПМ, автомата АК-74, пересування на полі бою та зачищенні приміщень, евакуацію пораненого на полі бою.

Нововолинські військовозобов’язані-резервісти також долучилися до заходу у складі управління окремої бригади та батальйонів територіальної оборони Волинської області, – повідомляють на сайті міста.

Командування Волинської бригади територіальної оборони запрошує волинян укласти контракт на проходження військової служби у резерві бригади територіальної оборони. Усім бажаючим звертатись за телефоном 0633521507 або до районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.




коментарів: 2
    • Ну якщо надягає на руку CAT, то варіантів особо нема. Тактична медицина скоріш за все.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер