<

На Волині продадуть літаки, які використовувалися для контрабанди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:07 | 10.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Літаки, які використовувалися для контрабанди, реалізують.

Зокрема, в рамках проведення слідчих (розшукових) дій у кримінальному провадженні про контрабанду зброї, історико-культурних цінностей та товарів підакцизної групи, працівниками прокуратури Волинської області та обласного Управління СБУ в січні та червні поточного року в лісових масивах Маневицького району були виявлені два літаки «АН-2», які використовувались для протиправного переміщення через кордон вантажу цигарок іноземного виробництва, – повідомляє прес-служба прокуратури області.

Згідно з судовим рішенням, на обидва літаки наклали арешт на час проведення досудового розслідування і встановлення всіх обставин вчинення контрабанди.

Крім того, з ініціативи уповноваженого прокурора, слідчим суддею 9 листопада прийняте процесуальне рішення про передачу одного з раніше вилучених літаків для реалізації та звернення виручених коштів в дохід держави.

Питання реалізації в такий спосіб іншого літака – знаряддя контрабанди, буде вирішено найближчим часом, після проведення всіх необхідних слідчих та процесуальний дій, пов’язаних з цим літаком.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер