<

На Волині посадовця оштрафували за корупцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:22 | 20.01.2023 / Новини / , , , /
Перегляди
1328
/ 1 коментар

Керівнику Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області призначили штраф за правопорушення, пов’язане з корупцією.

Про це повідомила пресслужба Волинської обласної прокуратури. 

Волинський апеляційний суд, приставши на позицію прокурора галузевого відділу Волинської обласної прокуратури, залишив у силі рішення Луцького міськрайонного суду про притягнення виконувача обов’язків Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області до відповідальності за порушення встановлених законом обмежень щодо входження до складу правління, інших виконавчих чи контрольних органів, чи наглядової ради підприємства або організації, що має на меті одержання прибутку (ч. 2 ст. 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Посадовець, всупереч вимогам Закону України «Про запобігання корупції», перебуваючи на посаді у Фонді соціального страхування, обіймав також посаду директора Товариства з обмеженою відповідальністю.

Суди першої та апеляційної інстанцій визнали його винним у вчиненні цього правопорушення та призначили покарання у виді штрафу в розмірі трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Рішення суду набрало законної сили.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер