<

На Волині може з’явитися завод із виробництва цементу із породи шахтних териконів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:15 | 9.07.2020 / Новини / /
Перегляди
41
/ коментарів 8

На Волині планують побудувати цементний завод.

Це питання обговорили на засідання постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, ПЕК, архітектури, будівництва та ЖКГ Волиньради 8 липня, – інформують у пресслужбі. 

Начальник управління економічного розвитку та торгівлі ОДА Сергій Халецький розповів, що у квітні в області розпочали роботи із впровадження інвестиційного проєкту з виробництва цементу із породи шахтних териконів. Він зауважив, що з такою ініціативою виступило місцеве підприємство “Сонарсен” та отримало підтримку виконавчої влади.

“22 квітня нами було підписано меморандум для формалізації усіх подальших спільних дій. Це виробництво має стати усіпшним прикладом державно-приватного партнерства. Наразі чекаємо на узгодження Фондом держмайна України, механізму передачі породи шахтних териконів, для її подальшої переробки. Для Волині – це створення додаткових 200-300 робочих місць та збільшення податкових надходжень до бюджетів всіх рівнів на суму у понад 7 млн грн на рік. Відповідно до договору за 3 роки має бути збудований сучасний завод, що виготовлятиме цемент різних марок від М-500 до 1500, що буде продаватися в межах України та експортуватиметься за кордон. Загальна вартість проєкту становить близько 60 мільйонів євро”, – наголосив він.




коментарів: 8
  1. Хто той переляканий в наморднику?
    Ше недавно були більш-менш люди як люди, а зараз сплошний ужас :)

  2. Туда РУХівців всіх зігнати сапога директором, а сторонського мєнеджєром)
    Ото була БИ тема!

  3. Його побудують біля Кроно.Коли радіаційна порода закінчиться,то завод закриють.

    • Дуже добре, що з’явиться таке підприємство. Ще б сміттєпереробний завод, ну і завод по виготовленню корму для птиці теж потрібен, і усе це потрібно вже, і в більших масштабах!!!!

      • В твоєму переліку ше крематорію не хватає, він буде найбільш загруженим від результату роботи інших

        • А чому б і ні?
          А можна нічого не будувати, не створювати нові робочі місця. І сидіти безробітними голодранцями в одних трусах, проклинаючи владу вимагати збільшення соц виплат по безробіттю…. от перспектива хороша, зато дихати добре, а як результат – за 10 років, депресивний регіон.

          • Справедливий, в якій країні ти живеш?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа