<

На Волині перший медик вакцинувався проти COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 25.02.2021 / Новини / /
Перегляди
13
/ коментарі 2

У Волинській області перший пацієнт отримав вакцину від коронавірусної хвороби.

Щеплення отримав Олег Яковенко, лікар пульмонолог, завідувач інфекційного відділення № 2 тимчасового інфекційного стаціонару госпітальної бази для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради, – повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Медик отримав вакцину виробництва Oxford/AstraZeneca. Вакцинацію здійснила мобільна бригада, створена на базі КП «Луцький ЦПМД №1».




коментарів: 2
  1. З яких це пір якась чужа мобільна бригада має давати людям прививку? Щось тут не те? Що ж то за така якась особлива прев. що треба такий строгий контроль?! Це ж які гроші треба витратити з нашого бюбжету не тільки на той сумнівний укол а й на ту бригаду??? В кожній лікарні є спеціальна людина , спеціальний кабінет, у такому аипадку не дай Боже що з людиною, то хоч будуть знати з кого спитати, а тут невідомі люди у масках, з підозрілими зовнішностями?! У нас є свої медики!!! Що за маскарад?! Видно якась життєво важлива процедура?! Думайте!!!

  2. Як бути тим що вже перехаоріли по рази в є стійкий емунітет який можеа підтвердити, що таким робити? То ви ще і їм шпульннте? А за насоідки хто відповідати буде?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа