<

На Волині облаштували 941 пункт відстою авто в негоду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:27 | 7.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині облаштували 941 пункт відстою авто для тих, кого негода застала в дорозі.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик у своєму зверненні щодо погіршення погодних умов, — інформує прес-служба Волинської ОДА.

Володимир Петрович закликав краян обмежити перебування на вулиці у зв′язку з повідомленнями Українського гідрометеорологічного центру про погіршення погодних умов на теренах України в період із 4 по 9 січня.

«У період холодів, а особливо у святкові дні, закликаю усіх краян бути обачними, обмежити перебування на вулиці й дотримуватися рекомендацій фахівців ДСНС. Тож, йдучи на вулицю, подбайте про теплий і просторий одяг. У період низьких температур – особлива увага дітям та літнім людям, позаяк вони найбільш схильні до переохолодження. Крига на водоймах – ще одна небезпека, — зауважив Володимир Гунчик. — Морози – не найкращий період, аби захоплюватися напоями, що містять алкоголь. Разом із тим, саме в ці дні слід бути особливо милосердними й подавати руку допомоги тим, хто потрапив у крижаний полон. Попри святкові дні, медичні заклади області працюватимуть у звичному режими й там надаватимуть фахову поміч кожному, хто того потребує».

Також голова облдержадміністрації повідомив, що на Волині активно працює оперативний штаб ДСНС, на території області розташовано 30 стаціонарних пунктів обігріву, у 20 з яких організоване цілодобове чергування співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області. Особовий склад ДСНС переведений у посилений режим несення служби.

«З огляду на те, що гідрометеорологи прогнозують ще й погану видимість на автошляхах, закликаю водіїв бути більше ніж пильними. Якщо ж негода затримала у дорозі — на Волині облаштовано 941 пункт відстою авто, — зазначив очільник області. — Переконаний, що мешканці краю з розумінням поставляться до ситуації й у особливо холодну пору дотримуватимуться правил поводження з електроприладами та правильно експлуатуватимуть пічне опалення. За тим – не лише перевантаження електромережі, а в першу чергу, людське життя».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер