<

На Волині не виникло проблем із початком опалювального сезону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:01 | 27.10.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

27-го жовтня під час засідання Антикризового енергетичного штабу стало відомо, що більшість волинян вчасно отримали тепло в будинках.

У відеоселекторному режимі представники усіх районних центрів та кількох об’єднаних територіальних громад Волині прозвітували про старт та перебіг опалювального сезону на місцях, – повідомлює Волинський інформаційний портал.

Так, практично всі райони подали тепло 10-го жовтня, раніше стало тепло лише у Ковелі – 5-го жовтня.

Оскільки область повністю була готова до початку опалювального сезону, то за понад два тижні ніяких суттєвих проблем не виникло. Скаржилися лише ковельчани та жителі Турійського району.

Зокрема, у першому випадку ще минулого року в одній із бібліотек та будинку культури зняли регулятори тиску, тому й до сьогодні ці приміщення не опалюються. Проблемою ситуацією поділився і представник Турійської райдержадміністрації – у районі є установи, які перейшли на тверде паливо, при цьому не відключивши газовий стояк. Тож «Волиньгаз» вимагає від них або ж оплати за утримання газового стояка, або ж оплатити за відрізання від газу.

У кінцевому ж результаті заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук дав розпорядження відповідним службам, аби ті допомогли районам владнати проблемні моменти, щоб стабілізувати ситуацію з теплом в області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа