<

На Волині не всі дільниці підготовлені до виборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 24.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
66722_1

Чи є аптечки, вогнегасники та телефони на виборчих дільницях Волині? Це питання обговорювало на відеоселекторній нараді керівництво області з очільниками районів.

Про це повідомляє ТРК Аверс.

Правоохоронці кажуть, що  тиждень тому перевірили всі виборчі дільниці Волині, звіти з результатами передали в облдержадміністрацію.

«У Володимир-Волинському районі не були оснащені аварійним освітленням 20 дільниць, медичними аптечками 4 дільниці. У Горохівському районі не було оснащено 8-ми сейфами, 32 медаптечки, 9 засобів протипожежної безпеки. Іваничівський – 10 медаптечок. Камінька-Каширський – 2 сейфа, 20 дільниць аварійне освітлення, 35 медаптечки, 2 засоби протипожежної безпеки», зазначив керівник апарату Дмитро Дубняк.

Взяти участь у голосуванні буде проблемно для людей із особливими потребами, які мешкають у Володимир-Волинському районі, бо виборчі дільниці не обладнані пандусами. Проте, керівництво районів запевняло, що інваліди-візочники голосуватимуть індивідуально – вдома. В той же час, проблема з довезенням може виникнути в Шацькому районі, повідомляє Дмитро Дубняк.

«Ви забезпечені транспортом. Але тільки 14 автомобілів з 29 пройшли техосгляд. Це проблема. Якщо 15 авомобілів не пройшли теохгляд то я взагалі не розумію як вони можуть експлуатуватися для роботи дільничних виборчих комісій», – говорить Дмитро Дубняк.

У свою чергу, очільники районів одноголосно взялися виправдовуватися, мовляв, усе готово до виборів.

«Станом на на вчорашній день всі практично недоліки які були попередньо виявлені, це ж не було позавчора, це було набагато раніше – за тиждень, за 10 днів… Ми вже провіряли і робили цю перевірку. На вчорашній день навіть окремі райони що сказали, що вони усунули, дай бог що б так і було», – начальник громадської безпеки УМВС України у Волинській області Володимир Поліщук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер