<

На Волині напали на директора «Цуманської пущі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 22.02.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Невідомі побили директора парку “Цуманська пуща” Ігоря Квача. Йому розбили голову пістолетом, побили і забрали якісь документи.

Напад трапився увечері 21 лютого, орієнтовно о 18:10, – пише Вглос.

В кабінет директора Національного природного парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача, увірвались двоє невідомих в масках зі зброєю та побили його.

Зі словами «ну що, допригався» злочинці пістолетом розбили голову та руками наносили удари чоловіку. Після чого вилучили якісь документи та зникли.

Ігор Квач викликав швидку та поліцію. Йому на голову наклали шви та надали необхідну допомогу.

У коментарі “Волинь24” директор підтвердив факт побиття. Наразі він перебуває у лікарні. Квач додав, що якраз напередодні їздив із журналістами в ліс по темі зубрів на території “Цуманської пущі”.

Нагадаємо, у Звірівському лісництві, що у Ківерцівському районі на Волині, лісівники зафіксували хворого зубра . Тварина ледве ходила. Мала травмовану ногу.

Фахівці схилялись до думки, що це проста травма. Однак природоохоронці не відкидали, що вона може бути отримана від мисливської петлі або від кулі.

26 січня травмованого зубра таки знайшли. Фахівці “Цуманської пущі” та екологи натрапили на нього поблизу урочища “Німці”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця