<

На Волині нагородили чоловіка, який самотужки затримав двох вбивць. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:05 | 29.10.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
PM552image002

Волинські правоохоронці нагородили лучанина Михайла Гаврилова, який самотужки затримав двох вбивць.

Нещодавно на території підприємства лучанка виявила труп свого 61-річного батька, який працював там охоронцем. Затримати вбивць допоміг небайдужий волинян, який кинувся їх переслідувати та утримував до приїзду правоохоронців, – повідомляє прес-служба міліції.

У затриманих жителів Ківерцівського району (а це батько із сином) співробітники міліції вилучили речові докази, які безпосередньо свідчили про їхню причетність до скоєного злочину.

“Сьогодні я озвучив колективне рішення, погоджене із керівництвом УМВСУкраїни у Волинській області, і запропонував Михайлові вступити на службу до лав органів внутрішніх справ.  Це вчинок – вияв справжнього героїзму. Як досвідчений правоохоронець хочу відзначити, що завдяки небайдужості молодого чоловіка та оперативним діям правоохоронців тепер зловмисникам не уникнути справедливого покарання”, – розповідає Ігор Муковоз

Михайло Гаврилов скромно розповів, як вирвався з рук бандитів, які спочатку напали на нього із ножем, а потім кинулися втікати. Молодий хлопець, переслідуючи та затримуючи вбивць, не думав про те, що ризикував не тільки своїм здоров’ям, а й життям.

“Після слів «делай его» в руках зловмисників я побачив ніж. Усе життя в якусь мить пробігло перед очима. Перше, що спало на думку, – і я теж тут залишуся лежати бездиханним. Але коли людина потрапляє в таку непросту ситуацію, то в ній відкриваються якісь неймовірі сили і можливості. В той момент таке сталося і зі мною”, – зазначив Михайло.

У день нагородження хлопця, який не тільки дивом врятувався, але й затримав двох вбивць, у залі міськвідділу зібрався увесь особовий склад. Перед присутніми правоохоронцями керівник Луцького МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Ігор Муковоз подякував Михайлові Гаврилову за громадянський обов’язок, прояв мужності й відваги під час затримання озброєних злочинців та нагородив подякою УМВС і грошовою премією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок