<

На Волині митники допомагатимуть волонтерам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 16.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
24753_1

Волонтери Волині спільно з митниками обговорили актуальні питання митного оформлення товарів для потреб АТО.

Керівництво митниць на місцях має забезпечити належні умови для взаємодії з представниками волонтерського руху, визначити відповідальних осіб, організувати співпрацю суміжних служб, які задіяні в митному оформлення товарів для потреб АТО,  -повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області.

Такі зобов’язання взяло на себе керівництво митниці під час відкритого діалогу  13 жовтня 2014 року  з представниками громадських організацій в ході робочої наради з питань митного оформлення волонтерської допомоги учасникам АТО.

Під час робочої зустрічі митники мали можливість почути про ті проблеми, з якими стикаються під час митного оформлення представники волонтерського руху Волині. Зокрема, присутні обговорили проблемні моменти, що виникають під час  отримання гуманітарної допомоги, порядку митного оформлення військової амуніції та транспортних засобів та інші.

За результатами зустрічі керівництво митниці запланувало низку важливих заходів для координації взаємодії митниць з волонтерами. Зокрема, буде підготовлено та розроблено пам’ятку для волонтерів з найбільш актуальних питань митного законодавства включно з практичним їх застосуванням. Також на базі митниці планується створення координаційного центру для надання консультацій та оперативного вирішення нагальних питань волонтерів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер