<

На Волині монахи та козаки допомогли бійцям АТО. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 13.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні
cb-dsc0581

Волинські козаки та ченці Жидичинського монастиря Святителя Миколая Чудотворця провели акцію на підтримку українських воїнів.

На дійство 12 жовтня зібралися мешканці Жидичина разом з дітьми, – повідомляє ВолиньPost.

Як розповів голова Жидичинської сільської радиОлег Данкевич, у зоні АТО із села Ждичин перебуває півтора десятка людей. Місцева влада та волонтери допомагають своїм співмешканцям. Зокрема, уже направили бійцям понад 10 тонн продуктів та медикаментів, закупили бронежилети та направили військовим матеріальну допомогу.

Генеральний гарматний Козацького Стрілецького Братства Володимир Перчук зазначив, що «всі хто, хоче жити в незалежній Україні, повинен стати учасником АТО».

«Але це не означає, що ми всі маємо їхати у зону АТО. Кожен має зайняти свою нішу. Хтось заробляє і дає гроші, щоб допомогти бійцям, інший займається волонтерством», – пояснив Перчук.

Під час дійства настоятель монастиря отець Никодим та ігумен Костянтин провели заупокійну літургію за загиблими в зоні АТО.

Протягом дійства присутніх пригощали козацьким кулішем, а дітлахи малювали малюнки для бійців та писали їм листи підтримки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа