<

На Волині майже три тисячі гектарів лісу перебувають під забороною відвідування

20:18 | 9.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
211
/ Коментарі відсутні

Майже три тисячі гектарів лісових масивів у Волинській області знаходяться в зоні прикордоння, де відвідування практично повністю заборонене. 

Про це розповів у програмі «Радіодень» на «Українському радіо. Луцьк» заступник начальника Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Борис Бабеляс, – передає Суспільне.

З його слів, з настанням весни ця заборона не припиняє діяти – військова адміністрація ще у 2022 році видала розпорядження про обмеження та заборони відвідування певних лісових масивів на час дії воєнного стану.

Борис Бабеляс говорить, що перш ніж їхати в ліси прикордоння, слід дізнатися у працівників лісгоспів локації, куди можна заїжджати.

«Дуже значна територія, де проїзні дороги, інші важливі об’єкти з точки зору військових так само суттєво обмежені. Багато територій заміновано та повністю виключено з відвідування», – зазначив посадовець.

З настанням теплої весняної погоди, додав Борис Бабеляс, волинянам, які хочуть відвідати ліси, рекомендують скористатися спеціально облаштованими місцями – рекреаційними зонами та пунктами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер