<

На Волині ліквідовано канал незаконного постачання тютюнових виробів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 30.05.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В рамках проведення операцій “Акциз-2016” та “Рубіж-2016”, за наслідками перевірки оперативної інформації оперативниками та слідчими ГУ ДФС у Волинській області ліквідовано канал незаконного постачання тютюнових виробів на територію регіону.

Так, в напрямку транспортного сполучення “Київ-Варшава”, з залученням працівників роти ДПС ГУ Національної поліції у Волинській області затримано вантажний автомобіль марки «Mercedes Benz Atego».

Під час огляду цього транспортного засобу виявлено спеціально виготовлений тайник, що знаходився у передній частині вантажного відділення. Саме тут зловмисники розмістили  тютюнові вироби марки «Фест» в кількості 60 тис. пачок виробництва Республіки Білорусь без марок акцизного податку встановленого зразка.

Весь незаконний вантаж цигаркової контрабанди вартістю близько 660 тисяч гривень  і транспортний засіб вилучено.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, за ознаками ч.1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів). Відповідальність за вказаний злочини передбачає накладення штрафу з конфіскацією незаконного виготовленої продукції.

12f7580d-2651-42a6-9463-7120a11f68dc




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер