<

На Волині легалізовано працю 86 трудових нелегалів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 19.03.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Майже сто волинян офіційно працевлаштувалися завдяки заходам роз’яснювального характеру з працедавцями

В результаті зустрічей, бесід та заходів роз’яснювального характеру на Волині у січні-лютому 2015 року легалізовано працю 86 трудових нелегалів. І лише з шістьма волинянами роботодавці  офіційно уклали трудові договори  внаслідок контрольно – перевірочних заходів органів ДФС, – інформує управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Волинській області.

«Практика, коли порушення податкового і трудового законодавства виявлялися лише шляхом перевірок – уже давно в минулому. Нині ми намагаємося переконати кожного працедавця будувати свій бізнес на засадах соціальної відповідальності, а тому – використовувати лише легальну наймані працю зі сплатою усіх зобов’язань перед державою», – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

За словами керівника ГУ ДФС Волині, легалізовані наймані працівники отримали майже 150 тисяч гривень офіційної зарплати. А до бюджету спрямовано 44,5 тисячі гривень ПДФО та ЄСВ.

«З огляду на процеси децентралізації фахівці ДФС мають додаткові аргументи щодо важливості легалізації трудових відносин для кожної громади. Тобто, ми переконуємо лідерів громад у тому, що  рівень фінансового забезпечення безпосередньо залежить в тому числі від стану дотримання трудового і податкового законодавство», – підсумував Віталій Чуй.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок