<

На Волині контрабандисти спалили 12 ящиків цигарок, не змігши перемістити їх у Польщу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 29.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині контрабандисти спалили 12 ящиків цигарок, які не змогли перемістити через українсько-польський кордон.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Співробітники внутрішньої та власної безпеки по Луцькому прикордонному загону Держприкордонслужби спільно з оперативними співробітниками відомства та військовослужбовцями прикордонного підрозділу «Римачі» завадили переміщенню в Польщу чергової партії сигарет. При цьому порушники розуміючи, що їм не вдасться доправити тютюнові вироби в сусідню державу, вирішили їх спалити.

Інформацію про підготовку до незаконного переміщення товарів завчасно отримали співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби в рамках роботи за кримінальним провадження відкритим за їх повідомленням.

Оборудку зірвали вчора під ранок. Неподалік українсько-польського кордону військовослужбовці поряд кордону затримали одного, а потім ще трьох громадян України. Під час затримання порушники навіть спробували втекти, однак у ході переслідування були затримані. Вони виявилися місцевими мешканцями і вже потрапляли в поле зору прикордонних оперативників, як особи, що причетні до здійснення протиправної діяльності на кордоні.

Аби не допустити будь-яких порушень та викрити інших спільників порушників ділянку кордону посилили групою реагування. Вже під час подальших пошукових заходів прикордонники неподалік виявили шість згаслих багать зі спаленими тютюновими виробами різних марок. Приблизна кількість знищеного курива становить близько 12 ящиків.

Правопорушники спалити їх, розуміючи, що наміри з контрабанди сигарет через державний кордон реалізувати не вдасться.

На затриманих осіб складено процесуальні документи за ст. 185-10 КУпАП за злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України та ст. 202 КУпАП через порушення прикордонного режиму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер