<

На Волині кандидат у нардепи повідомляє про можливі фальсифікації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:44 | 27.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
67290_1

Кандидат у народні депутати по 22 округу ( Луцьк) Ігор Лапін зазначає, що під час підрахування голосів можливі фальсифікації зі сторони його основного конкурента Ірини Констанкевич.

Про це кандидат повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

“За попередніми підрахунками усіх дільниць кількість голосів Лапіна перевищує кількість конкурента. Проте розрив є досить мінімальним, тому можливі різного роду фальсифікації та переписування результатів у дільницях, де Ігор Лапін лідирує зі значним відривом. У зв’язку із цим закликаємо усіх небайдужих лучан долучитися до відстоювання правди та справедливості. Збираємося в окружній виборчій комісії (Луцька міська рада)”, – йдеться у повідомленні.

Лапіна підтримав кандидат від “Народного фронту” по 19 округу Ігор Гузь.

Кандидат зазначив, що представники олігархічного клану намагаються вкрасти перемогу у кандидата від “Народного Фронту” та бойового командира батальйону “Айдар” Ігоря Лапіна.

“За наявними у штабі протоколами з мокрими печатками Ігор виграє вибори з перевагою у декілька десятків голосів. Команда супротивника намагається зірвати чесний підрахунок голосів”, – пише кандидат у мережі Facebook.

Гузь також закликав усіх небайдужих лучан прийти до ОВК, що знаходиться у приміщенні Луцької міської ради.

За станом на 17:44 в окрузі №22 опрацьовано 90.47 протоколи. Згідно з інформацією ЦВК, Ірина Констанкевич – 24.33%, Ігор Лапін – 24.20%.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок